Hvem er First Factor ApS?

First Factor blev stiftet i Vejle i 2021 af Alexander Fournaise. Virksomheden specialiserer sig inden for videoproduktion og fotografi, hvor kvaliteten er i højsædet. Vi er lokaliseret i Vejle, men kører gerne hele Danmark rundt, for at optage på de locations der giver mening ift. jeres konkrete case.

First Factor - Vision

Det hele handler om helhedsbilledet

Hos First Factor arbejdes der altid for at levere et stykke arbejde, som er med til at skabe et helhedsbillede for jeres kunder. Jeg sætter mig ind i din virksomhed, og lægger herefter en plan, så det passer til jeres produkt, vision og kundesegment. Jeg tror nemlig på, at hvis jeg fra start kan skabe de optimale betingelser, kan jeg levere det bedste resultat til dig og din virksomhed.

 

First Factor - Mission

First Factors mission

Jeg brænder for at hjælpe mine kunder til det næste niveau i deres forretning. Det gør jeg bedst ved at sætte mig ind i kundens passion for deres brand, virksomhed eller produkt, og herefter tilføje min egen passion for foto- og videografi, og ud af det, skabe et produkt der kan medvirke til at tage kundens virksomhed til nye højder.

First Factor - Mission

Medarbejdere

alexander fournaise

Direktør og Ejer, Alexander Fournaise

Mit navn er Alexander Fournaise og jeg er stifter af First Factor ApS, som er en dansk virksomhed der beskæftiger sig med foto- og videoproduktion.

Jeg har været selvstændig indenfor branchen siden 2019, og jeg vil beskrive mig sig selv som værende meget teknisk anlagt, hvilket også afspejler sig i min måde at arbejde på.

Udover at drive First Factor, bruger jeg en stor del af min tid på at tilegne mig ny viden indenfor området og implementere denne i mine egne produktioner.

Mit mantra er, at med stor teknisk knowhow, kommer man længst, hurtigst.