Fotografi

Den menneskelige hjerne bearbejder og husker billeder bedre end tekst, og undersøgelser viser at 80% er mere tilbøjelige til at læse en tekst, hvis den er suppleret med billeder – især på Sociale Medier. Det er derfor altafgørende for enhver markedsføringskampagne, at der er brugt gode og relevante billeder.

Hvordan arbejder vi?

Arbejdsprocessen i forbindelse med fotografi opgaver, minder på mange punkter om den proces vi gennemgår i forbindelse med videoproduktion. Vi gennemgår, sammen med dig, hvad det færdige produkt skal bruges til og hvad fokus skal være. Med andre ord, hvad du ønsker at fortælle og opnå med billederne. Undervejs kommer vi med inputs og idéer, hvis vi føler at det kan bidrage til et endnu bedre resultat. For os handler det om at skabe værdi for dig, og levere et tilfredsstillende produkt.

Det er dog ikke alle former for fotografi der kræver en masse research og forberedelse. Hvis I er en virksomhed der ønsker at få taget professionelle billeder af jeres medarbejdere, til jeres hjemmeside, så er det en opgave der kan løses hurtigt, effektivt og tilfredsstillende, uden en masse besvær. Det kræver egentlig bare en ordentlig baggrund og nogle smilende medarbejdere, og så tager vi os af resten.

Når den praktiske del af opgaven er løst, begynder den afsluttende proces. Vi gennemgår alle billederne og sikrer at alt er i fokus, og er som det skal være. Derefter redigerer og retoucherer vi alle billeder efter behov, for at sikre det bedst mulige resultat. Denne proces indebærer blandt andet optimering af lys, farver og kontrast. Herefter sender vi billederne til gennemgang hos dig, og hvis alle parter er tilfredse leveres det endelige produkt i de aftalte fil formater og størrelser.

Skal vi tage en uforpligtende snak?